Politika kolačića (eng. cookies)

Radi boljeg korisničkog iskustva pregledanja sadržaja na veb-sajtu NauticalEdu i ispravnog funkcionisanja našeg veb-sajta ova stranica veb-sajta mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pregledača. Više o brisanju kolačića takođe možete pročitati ovde.

Korist koju imate ukoliko pristanete na kolačiće

  • Vaš uređaj pamti određene podatke koje ste uneli tako da kada se budete vratili na sajt nećete morati ponovo da ih unosite.
  • Prilagođeni sadržaj vašim potrebama i informacije/ponude u skladu Vašim navikama kupovine.


Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj Politici kolačića, obratite nam se.

Politika kolačića naših partnera

Imajući u vidu da NauticalEdu koristi platformu za anketiranje, testiranje i sertifikaciju kompanije Exentrim kao i da proces kupovine/plaćanja ide preko veb-sajta kompanije Exentrim možete pogledati i Politiku privatnosti kompanije Exentrim.

Niste našli željeni proizvod? Pomozite nam da obogatimo ponudu!

Popunjavanjem upitnika doprinećete obostranom zadovoljstvu i koristi. Nagrađujemo trud.
Klikom na dugme bićete preusmereni na exentrim.com jer koristimo sistem za istraživanje kompanije Exentrim.
Imate pitanje?
Za sva pitanja i predloge u vezi sa obukama, nabavkom plovila ili prodajom nautičke opreme pišite nam na nauticaledu@exentrim.com ili nas pozovite na broj +381 69 749 326 (od 9:00 do 19:00)