Reklamacije

Koristite stranu Kontakt za sva pitanja ili prigovore. Prigovor se može poslati i na adresu NAUTICALEDU, Rudnička 2, 11000 Beograd, Srbija. Uz prigovor, kupac je u obavezi da navede razlog nezadovoljstva i predlog razrešenja. Vaš zahtev će biti zaveden a odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.


U slučaju povraćaja sredstava, za plaćanja koja su izvršena putem sistema "Banca Intesa", partnerska kompanija Exentrim je u obavezi da izvrši povraćaj sredstava isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro kartičnog sistema, što znači da će banka izvršiti povraćaj sredstava na račun vlasnika kartice korišćene za plaćanje.


Imajući u vidu da NauticalEdu koristi platformu za anketiranje, testiranje i sertifikaciju kompanije Exentrim kao i da proces kupovine/plaćanja ide preko veb-sajta kompanije Exentrim, za više detalja posetite stranu Prigovori i povraćaj sredstava partnerske kompanije Exentrim.

Niste našli željeni proizvod? Pomozite nam da obogatimo ponudu!

Popunjavanjem upitnika doprinećete obostranom zadovoljstvu i koristi. Nagrađujemo trud.
Klikom na dugme bićete preusmereni na exentrim.com jer koristimo sistem za istraživanje kompanije Exentrim.
Imate pitanje?
Za sva pitanja i predloge u vezi sa obukama, nabavkom plovila ili prodajom nautičke opreme pišite nam na nauticaledu@exentrim.com ili nas pozovite na broj +381 69 749 326 (od 9:00 do 19:00)