Uslovi korišćenja

Korišćenjem našeg veb-sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). NauticalEdu zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Preporučujemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu te proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na veb-sajtu nauticaledu.com vlasništvo su udruženja NauticalEdu Beograd i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog veb-sajta ni na koji način, niti ga koristiti u komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom veb-sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Kada koristite naš veb-sajt nije dozvoljeno da:

- Koristite namenske programe radi preuzimanja sadržaja sa veb-sajta.

- Bavite se nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem.

- Ometate ili onemogućavate funkcije povezane sa sigurnošću na veb-sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu te kopiranje dostupnog sadržaja.

- Menjate, hakujete, presrećete ili ometate veb-sajt radi onesposobljavanja samog veb-sajta.


Imajući u vidu da NauticalEdu koristi platformu za anketiranje, testiranje i sertifikaciju kompanije Exentrim kao i da proces kupovine/plaćanja ide preko veb-sajta kompanije Exentrim, za dodatna pojašnjenja posetite stranu Objave - uslovi korišćenja partnerske kompanije Exentrim.

Niste našli željeni proizvod? Pomozite nam da obogatimo ponudu!

Popunjavanjem upitnika doprinećete obostranom zadovoljstvu i koristi. Nagrađujemo trud.
Klikom na dugme bićete preusmereni na exentrim.com jer koristimo sistem za istraživanje kompanije Exentrim.
Imate pitanje?
Za sva pitanja i predloge u vezi sa obukama, nabavkom plovila ili prodajom nautičke opreme pišite nam na nauticaledu@exentrim.com ili nas pozovite na broj +381 69 749 326 (od 9:00 do 19:00)